0876 / 170 044
Всяка една машина

Професионален тестер за алкохол / дрегер Alcoscan ADBs / ползва обикновени сламки и захранване 220V / - Цена - Продажба

Обади се сега
0876 / 170 044
БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Безплатна доставка за всички поръчки над 69.99 лв
Професионален тестер за алкохол / дрегер Alcoscan ADBs / ползва обикновени сламки и захранване 220V /
Професионален тестер за алкохол  / дрегер Alcoscan ADBs  / ползва обикновени сламки и захранване 220V /
Професионален тестер за алкохол / дрегер Alcoscan ADBs / ползва обикновени сламки и захранване 220V /
Видео
Видеофайлът може да бъде ориентировъчен
Описание
№ в каталога: BG39006
Артикулен номер: A009
Марка: Alcoscan
Характеристика:

AlcoScan™ ADBs® - професионален тестер за алкохол в кръвта от най-висок клас, който не изисква технически консуматив - ползва обикновени кафе-сламки и захранване 220V от ел. мрежа. ADBs изобразява резултата от алкохолтеста върху 9-инчов видеодисплей, на който може да се презентират и видеоклипове. Апаратът е приложим за фирмен контрол, за обществени сгради, МОЛ-ове, предприятия.

 

ADBs e първият в света алкохолтестер, който може да се управлява дистанционно чрез интернет - четене на резултати от измервания и презентиране на видеоклипове! По всяко време и отвсякъде може да контролирате за алкохол персонала на фирмата, както и да направите видеосъобщение на служителите си. Идеален рекламен инструмент за всички, имащи отношение към безопасността на пътя - производители на алкохол, застрахователни компании, телевизионни канали и т.н. Притежава CE/TUV - сертификат.

Технически параметри:

ADBs използва Електрохимичен сензорен модул с качества за "полицейски"/професионални цели (висок клас точност, бързина и стабилност на резултата), който може да бъде както калибриран, така и подменян при нужда. Сменяемият сензорен модул е разработка единствено на SENTECH KOREA Corp. и с това се постига неограничен експлоатационен живот на апарата!

ADBs е с нищожни експлоатационни разходи - не изисква индивидуални мундщуци и батерии. Вместо това се използват обикновени кафе-сламки със стойност половин стотинка бройката.

Ел-захранването се извършва от 220VАС-мрежата чрез приложен в комплекта адаптер.

ADBs e оборудван с висококачествен 9-инчов дисплей, на който се изобразява резултата от алкохолтеста и се презентират видеоклипове. Ние доставяме нашите апарати до Вас с инсталирана видео-инструкция за експлоатация на български език, която "тече" непрекъснато върху дисплея. При това всеки желаещ може сам да проведе теста си за алкохол, без да е необходимо участието на Ваш специализиран служител, който да го инструктира.

ADBs съчетава проверка за алкохол с излъчване на видеореклама/видеоклипове. Идеален рекламен инструмент за всички, имащи отношение към безопасността на пътя - производители на алкохол, застрахователни компании, телевизионни канали и т.н.

ADBs e първият в света алкохолтестер, който може да се управлява дистанционно чрез интернет - получаване на резултати от измервания и презентиране на видеоклипове! По всяко време и отвсякъде може да направите видеосъобщение на служителите си и да проверите резултатите от тестовете им за алкохол.

Ако ADBs се постави в обхвата на видеонаблюдение, дистанционно чрез интернет и смартфон може да достъпите сървъра на апарата и да получите резултат от теста за алкохол и видеозапис за всеки проверен Ваш служител/посетител!

Приложим е за фирмен контрол, предприятия, обществени сгради, търговски центрове, провеждане на рекламни, разяснителни и образователни кампании.

ADBs измерва алкохолно съдържание до 5,0‰ (промила), като времето за един тест е само няколко секунди.

Размерите на апарата са: 375мм ширина х 250мм височина х 93мм дълбочина, теглото е 4,6кг;

Контейнерът за сламки има вместимост около 100 сламки. Неговото зареждане е изключително лесно - чрез отвор с капак в горната част на апарата;

ADBs се монтира стационарно върху стена или стоящо върху статив (професионален статив за Вашия апарат може да намерите в категория <Технически консумативи и аксесоари>).

Монтажът на апарата върху стена е елементарен и изисква единствено поставянето на 2 броя дюбел и винт (приложени в комплекта) в стената. Според Вашия избор крепежите може да бъдат за бетон, тухла или дърво;

Корпусът на ADBs е здрав, метален, прахово боядисан в бял цвят. Апаратът не заема практически никакъв обем, ако се монтира на подходящо място.

Корпусът на апарата може да бъде надеждно заключен както със заводски монтираната скрита ключалка с уникален ключ, така и чрез допълнителни средства, за които е предвидено място върху корпуса (Ваш катинар или друго заключващо средство);

Съчетанието на алкохолтестер с видеодисплей при ADBs внася безспорно технологично присъствие във всяко помещение, където апарата е монтиран! Вашите посетители и персонал ще бъдат респектирани от този уникален за световния пазар апарат;

Комплектът на ADBs включва всичко необходимо за работа: апарат, захранващ адаптер, секретен уникален ключ, 100 броя сламки, инструкция за експлоатация, TUV-сертификат, 2 комплекта крепежи за монтаж върху стена (дюбел + винт) за бетон/тухла/дърво (каквото изберете);

Сламки за ADBs могат да бъдат купени от всеки хранителен хипермаркет - 500 броя от тях струват обикновено до няколко лева. Не считаме за необходимо и ние да ги предлагаме, освен ако изрично не го пожелаете;

Цената на сервизната процедура за калибриране на ADBs е 72.00 лв с ДДС. С цел гарантиране точността на уреда е желателно да се извършва калибриране поне веднъж на всеки 12 месеца експлоатация;

Цената на един брой сензорен модул за последваща смяна при необходимост е 240.00 лв с ДДС;



На склад Безплатна доставка
1,20000 лв.
с вкл. ДДС
Отзиви
Все още няма отзиви
Бъди първият написал отзив за този продукт